Profesionsti ai starii de bine.

Certified Instructor

Deveniți instructor certificat Peak Pilates®.

Peak Pilates® oferă certificare completă, certificare Comprehensive sau certificare Mat. Certificarea Comprehensive este un program modular pe 3 niveluri, care este conceput pentru a oferi o educație Pilates de bază, la cele mai înalte standarde. Programul de certificare Mat este o serie progresivă în trei părți (de bază, intermediară și avansată) și vă permite să completați fiecare nivel în ritmul propriu.

Certificare Peak Pilates<sup>®</sup> Comprehensive

Certificare Peak Pilates® Comprehensive

Vă pregătește să instruiți o serie de clienți individuali, clase de grup și vă învață cum să modificați exercițiile pentru situații speciale. Programul cuprinde 500 de ore și include instrucțiuni privind exerciții clasice Mat și exerciții efectuate cu echipamentele Peak Pilates®.

Afla mai multe

Certificare Peak Pilates® Mat

Programul de certificare Mat Peak Pilates® oferă o bază solidă cu instrucțiuni privind exerciții clasice Mat și vă pregătește pentru a instrui în siguranță și cu succes clienți individuali și clase de grup. Este o serie progresivă și sistematică în 3 părți, care vă permite să atingeți fiecare nivel al programului, în ritmul propriu.

Afla mai multe