Profesionsti ai starii de bine.

Mat Certification

Deveniți instructor certificat Peak Pilates®.

Peak Pilates® a păstrat tradiția și folosește și în ziua de azi exercițiile, flow-ul și toată cultura din spatele metodei originale Pilates. Este o școală tradițională care lupta pentru a păstra originalitatea lui Pilates și adevăratele beneficii ale metodei. Aparatele de Pilates sunt hand-made (Wood Line) în SUA și păstrează exact forma și funcționalitatea aparatelor construite de Joseph.Cursurile sunt recunoscute internațional, oferind posibilitatea cursanților să participe și să predea în studiourile din toata lumea. Veți primi modelul unei clase precoregrafiate de Pilates, materiale și 1 DVD cu modelul clasei.

La încheierea cursului veți primi o diplomă de certificare de la Centrul SUA de formare Peak Pilates®.

Obiectivele cursului

  • Ce înseamnă un antrenament complet Pilates.
  • Ce este metoda Pilates și care sunt principiile sale.
  • Sistemul de predare Peak Pilates®.
  • Flow-ul exercițiilor de Pilates la saltea.
  • Aliniamentul corect în metoda Pilates.
  • 5 pași în predarea corectă a unei clase Pilates.

Programul de certificare Peak Pilates® Mat oferă o bază solidă în executarea exercițiilor Pilates la saltea și vă pregătește pentru a instrui în condiții de siguranță și cu succes clasele Pilates Mat. Certificarea este o serie progresivă și sistematică în trei părți, care vă permite să completați fiecare nivel al programului în ritmul propriu. Trebuie să completați fiecare dintre cele trei niveluri în ordine: Basic Mat Course, Intermediate Mat Course și Advanced Mat Course.

Peak Pilates® Basic Mat Course (17.5 ore / 2 zile)

Cursul prezintă exerciții fundamentale Pilates la saltea și modificări progresive pentru o gamă largă de clienți Pilates. Învață formula de 5 pași în predarea corectă a unei clase Pilates într-un cadru care te va ajuta să stăpânești arta Pilatesului clasic. Nu există premise pentru curs. Cursul de bază Peak Pilates® Mat este deschis atât profesioniștilor în domeniul sănătății și fitnessului, cât și persoanelor care ar dori să avanseze în practica personală Pilates. Certificatul Peak Pilates® Basic Mat Course este eliberat instructorilor care trec toate evaluările și îndeplinesc totalul orelor necesare.

Peak Pilates® Intermediate Mat Course (17 ore / 2 zile)

Cursul introduce vocabular și exerciții noi și include o discuție mai aprofundată a principiilor Pilates din spatele ordinii și progresiei exercițiilor. Conceptele cheie de predare prezentate pe parcursul cursului se extind pe tehnici de instruire eficientă, inclusiv indicii de imagine, tehnici tactile eficiente, corectare și contraindicații. Participanții trebuie să finalizeze Peak Pilates® Basic Mat Course înainte de înscriere și vă recomandăm certificările de urgență și prim ajutor. Certificatul Peak Pilates® Intermediate Mat este eliberat instructorilor care trec toate evaluările și îndeplinesc totalul orelor necesare.

Peak Pilates® Advanced Mat Course (18 ore / 2 zile)

Cursul Peak Pilates® Advanced Mat se bazează pe cunoștințele asimilate în cursurile Basic și Intermediate. Descompune exercițiile fundamentale și învață mișcări avansate pentru studenți cu experiență, precum și progresii și modificări pentru situațiile speciale. Participanții trebuie să finalizeze Peak Pilates® Intermediate Mat Course înainte de înscriere și vă recomandăm certificările de urgență și prim ajutor. Certificatul Peak Pilates® Intermediate Mat este eliberat instructorilor care trec toate evaluările și îndeplinesc totalul orelor necesare.