Profesionsti ai starii de bine.

Single Day Workshops

Workshop-uri

Peak Pilates® Lengthen and Strengthen with Elastic Bands

3 CEC / 3 ore

Îmbunătățiți rezistența în acest antrenament cu bandă elastică. Învață să folosești benzile elastice pentru a simula arcurile aparatului. Ajută și susține mișcarea, îmbunătățește prizele de călcâi. Provocați-vă elevii cu variații unice pentru exerciții mat, fără a sacrifica fluxul de exercițiu. Dacă sunteți în căutarea a ceva nou pentru studenții dvs., tocmai ați găsit!

Peak Pilates<sup>®</sup> Lengthen and Strengthen with Elastic Bands
Peak Pilates<sup>®</sup> Power Circle

Workshop-uri

Peak Pilates® Power Circle

3 CEC / 3 ore

Aflați cum puteți utiliza Power Circle pentru a vă îmbunătăți sesiunile și orele private. Înțelegeți cum să accesați Powerhouse, să îmbunătățiți inițierea și execuția, creșteți conexiunea cu linia centrală și dezvoltați mai multă stabilitate. Învățați amplasarea exactă a cercului de putere pentru fiecare exercițiu mat, precum și progresii și tranziții.

Solicita Oferta

Workshop-uri

Peak Pilates® Fundamentals

4 CEC / 4 ore

Instrumentele de care aveți nevoie pentru a ajuta elevii să dezvolte și să îmbunătățească modele puternice de mișcare. Mișcările fundamentale sunt esențiale pentru învățarea funcțiilor motorii și dezvoltarea unui fundament kinestezic solid. Exercițiile fundamentale sunt instrumente sofisticate, puternice, care pot fi utilizate pentru evaluarea și reeducarea mișcării. O abordare bine structurată pentru a utiliza în mod eficient fundamentele Pilates, fără a sacrifica fluxul de lucru.

Solicita Oferta
Peak Pilates<sup>®</sup> Props Shop

Workshop-uri

Peak Pilates® Props Shop

4 CEC / 4 ore (deasemenea, disponibil ca Workshop de 6 ore)

Câștigă noi abilități pentru a spori suportul, rezistența și sistemul receptiv propriu și ajută-ți elevii să înțeleagă antrenamentele Mat și să iasă mai mult din zona de confort. Nu utiliza doar recuzită veche - dezvoltă-ți un proces de gândire care te va ajuta să decizi de ce alegi acel element de susținere, cum să îl utilizezi la maxim și cum să lucrezi. Balls, bands, circles, rings și multe altele!

Solicita Oferta