Profesionsti ai starii de bine.

Two Day Workshops

Workshop-uri

Chair & Barrel Intensive I

12 CEC / 12 ore (2 zile)

Un curs ce introduce semi-circle barrel, spine corrector, ladder barrel, high chair, low chair, arm weight series și exerciții tower. Prin prelegeri și discuții, vă veți familiariza cu răspunsul la întrebările când, de ce și cum să încorporați aceste exerciții într-o sesiune pentru un antrenament optim. Acest curs este aplicabil oricărui instructor Pilates interesat să învețe sau să-și reîmprospăteze cunoștințele introductive de chair și barrel și este o condiție prealabilă pentru a vă înscrie la Chair & Barrel Intensive II. În plus, dacă sunteți instructor PPS Peak Pilates®, acest atelier este o condiție prealabilă pentru intrarea în antrenamentele Peak Pilates® Comprehensive Level II sau III sau pentru evaluarea finală.

Chair & Barrel Intensive I
Chair & Barrel Intensive II

Workshop-uri

Chair & Barrel Intensive II

12 CEC / 12 ore (2 zile)

Un curs ce avansează activitatea la spine corrector, ladder barrel, high chair și low chair, și introduce arm weight series, basic jump board, ped-o-pull, sand bag și foot corrector. Prin explorarea teoretică și practică, veți înțelege nu numai cum să integrați aceste exerciții în sistem, ci și cum să le practicați în siguranță. Dacă sunteți instructor PPS Peak Pilates®, acest atelier este o condiție prealabilă pentru intrarea în antrenamentele Peak Pilates® Comprehensive Level III sau pentru evaluarea finală.

Solicita Oferta

Workshop-uri

Peak Pilates® MVe® Chair Training

16 CEC / 16 ore (2 zile)

Predarea cursurilor Chair Pilates pentru grupuri mici, într-un studio sau într-un club spa. Veți învăța exercițiile fundamentale Peak Pilates® Perfect Ten Chair, precum și modificări și variații pentru a se adapta la toți participanții. Trei formate de clase pre-proiectate, cuprind exerciții care folosesc întregul corp în coordonarea mișcărilor și cele mai eficiente modele care sunt de asemenea distractive pentru participanți. În plus față de manualul de instrucțiuni, materialele dvs. de curs includ trei DVD-uri de antrenament.

Solicita Oferta
Peak Pilates<sup>®</sup> Group Reformer Training

Workshop-uri

Peak Pilates® Group Reformer Training

16 CEC / 16 ore (2 zile)

Învață seria Peak Pilates® Perfect Ten, exerciții Reformer pentru începători și intermediari. Atelierul vă pregătește pentru antrenamente de grup Reformer pre-coregrafiate, care vă vor provoca clienții, oferind antrenamente Pilates pentru o audiență contemporană. În calitate de participant la antrenament, primiți un manual de instrucțiuni complete și DVD-uri educative care explică set-up, execuție și fluxul fiecărui exercițiu, inclusiv DVD-ul MVe® EveryBody Reformer Workout, DVD-ul MVe® Energize Reformer Workout și DVD-ul Definition Reformer Workout.

Solicita Oferta